TAULER D'ANUNCIS

 

 

OPEN PING PONG PER A TOTHOM

El proper diumenge 28 de maig de 9 a 14 hores el Club Tennis Taula Els Amics Terrassa organitzem un nou Open Ping Pong per a Tothom a les instal.lacions de l'Institut Blanxart (C/Cadis, s/n).
 
El programa Ping pong per a tothom és un projecte de la Federació Catalana de Tennis Taula dirigit a facilitar la competició no federada a qualsevol persona que vulgui iniciar-se en el nostre esport.
 
El programa comprèn diferents modalitats regulars i puntuals de competició que se celebren en diferents clubs del país durant tot l’any.
 
Atès que el nombre de vacants d’inscripció és inferior al dels tornejos locals que organitza el club, es recomana inscriure’s amb certa rapidesa. La inscripció és telemàtica al web http://ppxtt.cat/
 
Per a més informació, vegeu el twitter o el web del club, del projecte o contacteu amb el responsable del club (agarrich@xtec.cat).

Com en anteriors edicions els veïns del barri d'Ègara fan una exposició de les seves manualitats i creacions artístiques.
 

Aquesta exposició tindrà lloc el proper dissabte 22 d'abril a la Plaça de la Immaculada.
 

Començarà cap a les 10.30h i es comptarà amb la participació del grup de Zumba del barri, una exhibició de Hip Hop a càrrec d'un grup de noies de l'AVV de les Arenes i balls de sardanes amb la Colla Sardanista de Sant Pere Nord.
Al voltant de les 11 es repartirà xocolata amb melindros per tothom.

No falteu i gaudiu de les manualitats i pintures que fan els nostres veïns.

OPEN PING PONG PER A TOTHOM A TERRASSA

PROPER DIUMENGE 19 DE MARÇ

 

 

El proper diumenge 19 de març de 9 a 14 hores el Club Tennis Taula Els Amics Terrassa organitzem un nou Open Ping Pong per a Tothom a les instal.lacions de l'Institut Blanxart (C/Cadis, s/n).

 

El programa Ping pong per a tothom és un projecte de la Federació Catalana de Tennis Taula dirigit a facilitar la competició no federada a qualsevol persona que vulgui iniciarse en el nostre esport.

 

El programa comprèn diferents modalitats regulars i puntuals de competició que se

celebren en diferents clubs del país durant tot l’any. Atès que el nombre de vacants d’inscripció és inferior al dels tornejos locals que organitza el club, es recomana inscriure’s amb certa rapidesa. La inscripció és telemàtica al web http://ppxtt.cat/.

 

Per a més informació, vegeu el twitter o el web del club, del projecte o contacteu amb el responsable del club (agarrich@xtec.cat).

 

LA HISTÒRIA SENSE FI: COM ENS RELACIONEM AMB ELS NOSTRES FILLS I FILLES?

Sovint pensem que qui tenim davant "no ens escolta", o que "va a la seva". Sorprenentment, quan som nosaltres qui escoltem creiem que qui ens parla ens diu coses incomprensibles o que no venen a to.

 

Això és perquè en la comunicació actuem simultàniament a quatre nivells (tant quan parlem, com quan escoltem). Taller per donar a conèixer quins són aquests quatre nivells i com parlar i escoltar conscientment de forma no violenta.

CRÉIXER EN EMOCIONS: UN REPTE DE FUTUR

Treballarem l’educació emocional com a eina personal i familiar. Primer hem de tenir nosaltres intel·ligència emocional per poder després educar als nostres fills en emocions, dins d’un entorn que m’ofereix moltes possibilitats per treballar-les.

Eduquem a persones que sabran gaudir, conviure, acceptar-se a sí mateixes i als altres, gestionar conflictes, tolerar frustracions, enfrontar-se a les pors i canalitzar la ira de forma adequada.

Taller "Cuina de Carnaval"

 

Divendres 17 de febrer, a les 17.30h, al Mercat del Triomf, es farà el taller "Cuina de Carnaval", a càrrec de la nutricionista Cristina Viader. Es tracta d'una sessió demostrativa oberta a tothom amb propostes saludables de cuina de mercat i de temporada.

 

Organitza: Salut comunitària de l'Ajuntament de Terrassa.

 

Xerrades per mares, pares, mestres, professors...

 

 

EL VIATGE DE PRIMÀRIA A SECUNDÀRIA

 

A càrrec d'Antoni Argent, professor de secundària i coordinador del Projecte Educatiu MILLOREM.

30 de gener de 18,30 a 20 h

 

Xerrada-taller on es tractaran els següents continguts:

  • Canvis d’una etapa educativa a una altra.
  • Entrada a l’adolescència.
  • Com ajudar els pares i mares en la nova etapa educativa.
  • Importància de l’assessorament i la informació.

 

JO DE GRAN VULL SER... FELIÇ

 

A càrrec de Marta Pérez, diplomada en Treball Social, tècnica de gestió Sistemes de Millora Continua i postgrau Intel·ligència Emocional de les Organitzacions.

31 de gener de 18,30 a 20 h

 

S’ofereixen pautes i eines per acompanyar als més petits en el desenvolupament de la seva autoestima, l’acceptació de la frustració, l’assertivitat i l’empatia.

 

Conceptes que es treballaran:

 

  • Autonomia i responsabilitat
  • El poder de les paraules: les etiquetes, efecte Puigmalió
  • Alternatives al conflicte. Saber escoltar, negociació.
  • Compte bancari emocional
  • Cada persona un món: intel·ligències múltiples, canals d’accés a la informació.

 

Totes les xerrades es faran a la Biblioteca Central de Terrassa-bct (Passeig de les lletres, 1)