Primera sessió, dimecres 11 de Desembre 2013

CLUB DE LECTURA INS Inv. BLANXART

DMC 11 de Decembre a les 19:00 hores

Aula de 1r A d’ESO

DE AMOR Y DE SOMBRA,

de Isabel Allende

 

 

            Benvolguts membres del Club de Lectura de l’INS Inv. Blanxart, pares, exprofessors, col·laboradors i professors del centre:

 

            Aquest dimecres tenim una cita amb la literatura. Suposo que ja heu llegit, o esteu acabant de llegir, una de les novel·les més brillants de les últimes dècades; val la pena parlar-ne. La sessió se celebrarà dimecres a les 19 h., a la classe de 1r A d’ESO.Parlarem àmpliament d’aquesta història i estem segurs que les aportacions que farem cada u de nosaltres ens enriquiran literàriament. Cada u exposarà amb tota llibertat allò que hagi sentit vivint aquesta història i el que consideri que hi està relacionat des del seu punt de vista; al final, afegirem informacions d’interès sobre el context de la història i de la persona que l’ha escrita. Podeu portar algun fragment escollit.

 

           

            Fins ben aviat, doncs!

 

COMISSIÓ DE BIBLIOTECA        

CLUB DE LECTURA INS Inv. BLANXART

DMC 21 de novembre a les 19:00 hores

Aula de 1r A d’ESO

ME REFIERO A LOS JÁTAC,

de Carlos Peramo

 

 

            Benvolguts membres del Club de Lectura de l’INS Inv. Blanxart, pares, exprofessors, col·laboradors i professors del centre:

 

            Aquest dimecres tenim una cita amb la literatura. Suposo que ja heu llegit, o esteu acabant de llegir, una de les novel·les més brillants de les últimes dècades; val la pena parlar-ne. La sessió se celebrarà dimecres a les 19 h., a la classe de 1r A d’ESO; hem triat aquesta aula perquè aquí és on té lloc el Curs de Relats que fan els nostres alumnes. Parlarem àmpliament d’aquesta història i estem segurs que les aportacions que farem cada u de nosaltres ens enriquiran literàriament. Cada u exposarà amb tota llibertat allò que hagi sentit vivint aquesta història i el que consideri que hi està relacionat des del seu punt de vista; al final, afegirem informacions d’interès sobre el context de la història i de la persona que l’ha escrita.

 

           També voldríem comunicar-nos que una setmana després, el dimecres 28 de novembre, també a les 19h., rebrem la visita de Carlos Peramo, que contestarà amablement les nostres preguntes.

 

            Fins ben aviat, doncs!

 

COMISSIÓ DE BIBLIOTECA