SELECCIÓ 1r TÍTOL

DEL CLUB DE LECTURA

1 de setembre de 2021

 

Benvolguts companys, benvolgudes famílies,
 
Tal i com vam acordar a la reunió del passat 28 de juny, aquest dilluns 6 de setembre ens tornem a reunir per seleccionar el primer títol del club de lectura d’enguany.
Qualsevol dels assistents pot proposar una lectura, que serà seleccionada per votació dels participants d’entre totes les presentades.
Aprofitarem l’avinentesa per a nomenar el responsable d’aquesta activitat i crear entre els assistents una comissió que col.labori amb el responsable en les tasques de difusió i dinamització de l’activitat.
Us podreu unir a la sessió el proper dilluns 6 de setembre a les 15.30h clicant en el següent enllaç:
 
 
Animem a tothom que estigui interessat a participar-hi! 
 
La direcció

CLUB DE LECTURA CURS 21-22

14 de juny de 2021

 

Tornem a reprendre el Club de lectura al Blanxart. Després d’un llarg temps sense aquesta activitat, amb il·lusions renovades, us convidem a tots els docents, personal d’administració i serveis i pares i mares d’alumnes del centre a participar-hi el proper curs.

 

La iniciativa va néixer el curs 13-14 de la mà del Josep Górriz, escriptor i exprofessor de llengua catalana i literatura al nostre centre, que tants projectes literaris ha engegat al Blanxart, als quals encara hi dona suport i amb els quals hi col·labora activament. Dijous passat vam tenir el luxe de comptar amb la seva presència a l’entrega de premis de la 21a edició del Tal com raja. Tanmateix és de justícia mencionar que tots aquests projectes han tingut continuïtat i s’han pogut consolidar amb èxit al llarg de tots aquests anys gràcies a la implicació i bona feina de la Marta Ruiz, la cap de l’àmbit d’Expressió artística al nostre centre.

 

L’activitat anava adreçada a professors, alumnes i pares i mares. A començament de curs el Josep escollia tres lectures, una per trimestre, i fixava la data de la trobada. Recordo aquelles entretingudes tardes de tertúlia, enriquidores i emocionants, animades per la passió que li posava el Josep.

 

Estem segurs que en aquesta nova etapa del Club de lectura continuarem gaudint d’històries captivadores, però especialment de la companyia de tots els qui tenim en comú la passió per les lletres. I, no podem amagar-ho, si la situació ens ho permet, estem desitjant tornar a compartir aquells berenars entranyables, xerrant d’allò que tant ens agrada: literatura, art, disseny... i de tants altres assumptes de l’ànima que aquesta interminable pandèmia ens ha obligat a deixar aparcats.

 

El proper curs el club de lectura arriba amb novetats interessants. Si us agrada llegir i us ve de gust participar-hi, el dilluns 28 de juny a les 15.30h ens connectarem per Meet per informar de tots els detalls.

 

meet.google.com/sce-wccr-bku

 

Us hi esperem! 

 

La direcció

CLUB DE LECTURA CURS 2016-17

CLUB DE LECTURA CURS 2015-16

 

Ja tenim els llibres de la nova edició del nostre Club de Lectura, que començarà la 

seva quarta temporada. 

 

Us els passo per si voleu aprofitar aquestes vacances per llegir-ne algun.

No hi ha res millor que un grapat de bones lectures per guanyar el temps, mentre 

passen les hores plàcides de l’estiu, lluny de les tribulacions quotidianes.

 

Aquest nou curs donarem entrada a més alumnes, sense baixar l’exigència i el rigor 

que ens hem imposat. 

 

Que tingueu molt bon estiu i gaudiu d'unes bones i ben merescudes vacances.

Una abraçada.

 

DATES CLUB DE LECTURA CURS 2015-16

21 de setembre de 2015

 

DILLUNS 14 DE DESEMBRE , 18h

SPAM, de Carlos Peramo

 

DILLUNS 4 D'ABRIL, 18h

EL COSIDOR D'ERRADES, de Tessa Julià

 

DILLUNS 6 DE JUNY, 18h

 LA NÉTA DEL SENYOR LIHN de Philippe Claudel

 

CLUB DE LECTURA 2014-2015

30 de Novembre de 2014

L'Institut Investigador Blanxart ofereix des del curs 2013-2014 un nou un club de lectura. Aquest projecte consisteix en la lectura d'un llibre cada trimestre, es realitzarà una sessió per tal de poder intercanviar impressions sobre el llibre llegit entre les persones que hi assisteixin. 

 

Les persones a les quals està destinat aquest projecte són:

- Pares o mares dels nostres alumnes

- Alumnes de batxillerat

- Professors

 

Els llibres que proposa el projecte de club de lectura pel curs 2014-2015 són:

 

CLUB DE LECTURA 2013-2014

L'Institut Investigador Blanxart ofereix per al curs 2013-2014 de nou un club de lectura. Aquest projecte consisteix en la lectura d'un llibre cada trimestre, es realitzarà una sessió per tal de poder intercanviar impressions sobre el llibre llegit entre les persones que hi assisteixin. 

 

Les persones a les quals està destinat aquest projecte són:

- Pares o mares dels nostres alumnes

- Alumnes de batxillerat

- Professors

 

Els llibres que proposa el projecte de club de lectura són:

 

1r Trimestre- De amor y de sombra, d'Isabel Allende

 

La primera trobada tindrà lloc serà el dimecres 11 de desembre a les 7 de la tarda, a l'aula 1. Seria interessant que cada participant seleccionés un petit fragment de la història, el que vulgui, i el comentés lliurement.

2n Trimestre- K. L. Reich, de Joaquin Amat -Piniella

 

3r Trimestre- L'absència, de Naguib Mahfouz