EXPOSICIÓ TERRAOASI

Dimarts, 11 de juny de 2018

 

 

El divendres 8 de juny es va inaugurar l'exposició dels projectes artístics realitzats pel diferents centres que aquest curs 2017-18 van participar en l'experiència TERRAoasi. Els treballs estaran exposats fins al 24 de juny a la Sala Muncunill de Terrassa. En el nostre centre, vam treballar sobre el concepte de territori amb els alumnes de 1r F i 3r D d'ESO, i els artistes Xavier i David Corral. Altres centres participants van ser l'institut Can Roca i les escoles Pau Vila i Antoni Ubach. 

No us perdeu l'exposició. Per a més informació, podeu visitar el blog https://terraoasi.wordpress.com/

 

PROJECTE  TERRAOASI

Divendres, 17 de febrer de 2017

 

 

El passat dijous 9 de febrer van fer a l’institut la primera sessió del projecte artístic TERRAoasi, amb els alumnes de 1r i 2n de batxillerat d’Arts, i el taller TACAT. Els artistes David i Flora ens van presentar la seva proposta i tots plegats van  fer un primer exercici de presa de consciència de l’entorn. Vam aprovar un calendari de sessions i vam apuntar a l’agenda la data d'inauguració, a la casa Soler i Palet, de l’exposició col·lectiva que es farà el dia 27 d’abril. Encara queda molt camí per recórrer.

 

La setmana vinent farem també una sessió conjunta en què participaran representants de l’associació de veïns del barri d’Ègara. Concretarem encara més les actuacions artístiques que portarem a terme en el seu entorn.

 

Aquest projecte s’ha fet extensiu també al departament de llengües estrangeres, de manera que puguem incorporar-hi de forma natural l’anglès o qualsevol altra llengua amb què els alumnes es puguin expressar.

 

Si voleu informació addicional sobre el projecte, contacteu amb els professors del Departament de Dibuix o consulteu el blog: https://terraoasi.wordpress.com

També hi som a les xarxes socials:

 

Facebook: https://www.facebook.com/terraoasi.porositatslab.9

Instagram:  https://www.instagram.com/terraoasi_art_i_educacio_lab/