EL PESSEBRE DEL BLANXART,

GUANYADOR DEL 2n PREMI

DEL 84è CONCURS DE PESSEBRES 

Publicat diumenge, 24 de gener de 2016

L'Institut Investigador Blanxart ha resultat guanyador del segon premi del 84è Concurs de Pessebres de Terrassa i Comarques en la categoria Escolar, concurs organitzat per L’Associació de Pessebristes de Terrassa i un dels certàmens artístics més veterans de la nostra ciutat.

 

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el proper diumenge 31 de gener a les 12h en el Restaurant Imperial, on tots els premiats estan convidats.

 

El pessebre, inspirat en els personatges dels Minions, està instal·lat en el vestíbul del centre i es pot visitar fins el dia 2 de febrer de 16.30 a 20h.

 

Enhorabona als alumnes de 1r de la ESO i a les professores Rat Gallart i Ester Ramon, del departament de Visual i Plàstica, que l'han fet possible. 

 

Veure la notícia al Diari de Terrassa

UN PESSEBRE INSPIRAT EN ELS MINIONS

Publicat dimecres, 23 de desembre de 2015

Des del divendres 18 de desembre està instal·lat al vestíbul del nostre institut el pessebre. Aquest any les diferents figures que hi formen part estan inspirades en els personatges dels Minions, simpàtics extraterrestres que aterren en mig de la veïna fàbrica de l'AEG. Aquest edifici apareix com a fons en totes les escenes d'aquest pessebre.

 

Les figures les han realitzat els alumnes de 1r d'ESO amb la professora i escultora Esther Ramon del departament de Visual i Plàstica. Puntualment ha rebut el suport dels alumnes del batxillerat d'Arts. Han fet servir cartró ondulat, globus, pasta de paper i pintura i altres materials per la decoració. En el muntatge ha col·laborat la professora Rat Gallart també del departament de Visual i Plàstica.

 

Molt bona feina que tots estem gaudint. Podeu aprofitar per visitar-lo fins a la Candelera, de l'11 de gener al 02 de febrer, en horari de 16.30 a 20.00 h.