Creative Art Interchange BCN-CHICAGO Jaume Plensa

5 de febrer de 2019

 

Alumnes del Blanxart participen d'un intercanvi amb Chicago sobre l'obra de Jaume Plensa.

 

“L’art permet conèixer i aprofundir en les realitats culturals de cada país”
Glòria Martí Rubí
Directora del projecte CREATIVE ART Interchange
i Coordinadora de Barcelona

 

 

Els alumnes de 2on de Batxillerat participen en el projecte d’intercanvi artístic entre escoles de Barcelona i Chicago, creat per la catedràtica Glòria Martí Rubí i recolzat per l’ICE-UB (Institut de Ciències de l’Educació-Universitat de Barcelona).
 

Aquest projecte té com a objectiu posar en contacte a professors/es i alumnes de l’àrea artística d’Escoles i Instituts de Chicago i de Barcelona (ampliant-ho a tot Catalunya) per intercanviar idees, treballs i experiències.
A partir d’una proposta de treball sobre un tema relacionat amb l’art o Artista, els centres participants (Chicago-Barcelona) desenvolupen conjuntament aquest treball a on els diferents enfocs que es presenten segons la realitat de cada cultura enriqueix el procés i resultat del projecte.

 

Els alumnes de 2on Batxillerat de l’Institut Investigador Blanxart ja han començat a treballar sobre el projecte, que aquest any es basa en l’obra de l’artista JAUME PLENSA; Un escultor català en actiu, consagrat i reconegut internacionalment per la seva personal obra.