CONCURS DE LEMA I IMATGE GRÀFIC DEL CONSELL ESPORTIU DEL VALLÈS OCCIDENTAL

 

Cartell elaborat per l’alumna Sandra Salmerón de 2n de Batxillerat guanyador del primer premi l’any anterior i realitzat a la matèria de Disseny. Aquí teniu un enllaç d’una notícia del diari de Terrassa on surt el cartell.

 

http://www.terrassanoticies.com/joc-diferencies-son-indiferents/

PROGRAMA CULTURAL ESPORTIU 

3 de maig de 2016

 

El passat dimecres, 27 d’abril, al Centre Cívic President Macià de Terrassa es van entregar els premis en les diferents modalitats del Programa Cultural Esportiu  del Jocs Esportius Escolars, que organitza cada any el Consell Esportiu del Vallès Occidental – Terrassa.

 

En la modalitat de MASCOTA per la fase Comarcal dels Jocs, Samantha Medina (3r B) ha guanyat el segon premi en categoria cadet. Aquest premi consisteix en 60 € en material esportiu.

LLIURAMENT PREMIS DEL CONCURS

LEMA I IMATGE GRÀFICA

 21 de juny de 2015

 

El passat divendres 12 de juny va tenir lloc al Parc Audiovisual de Terrassa la cloenda del curs 2014-15 del Consell Esportiu del Vallès Occidental. En aquest acte es va fer el lliurament dels premis del concurs Lema i Imatge Gràfica convocat entre tots els centres d'ensenyament. La guanyadora del cartell que representarà al Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa al llarg dels propers dos cursos és l'alumna Sara López Mimoun de 2n de batxillerat d'Arts del nostre institut. El lema "Tots hi juguem" vol transmetre els valors de joc net a la graderia que el Consell Esportiu proposa treballar durant els propers dos cursos. Aquests valors són el respecte vers els altres perquè tots formem part del joc i hem de respectar les seves normes, tant al camp com a la graderia.

També van a participar a la vetllada els monitors d'extraescolars de l'institut Kevin Contreras, Alan Estruch i Mamadou Kane.