Informació PAU 2020

26 de maig de 2020

 
Us informem que s'ha publicat al Canal Universitats  l'horari definitiu de la convocatòria ordinària PAU 2020 que enguany tindrà lloc els dies 7,8, 9 i 10 de juliol. 
 
La nova distribució horària segrega les matèries més nombroses, tant les comunes com les de modalitat, de la fase general repartint-les en tres dies, alhora que estableix tres franges d'examen per dia:
  • Per a tots els estudiants els exàmens començaran a les 9:00, a les 12:00 i a les 15:00 hores.
  • L’objectiu de reduir les franges d'examen a tres és justament evitar, al màxim possible, permanències innecessàries dels estudiants en les seus d'examen i impedir aglomeracions en les franges de descans, atès que a la tercera franja baixa considerablement el volum d'alumnat.
  • Cada dia les dues primeres franges d’examen estan dedicades principalment a matèries de fase general i alguna específica, o bé (com succeeix el quart dia) a matèries de fase específica que tenen un elevat nombre d'estudiants. 
 
Així mateix us informen de les noves dates en que tindrà lloc el Tribunal Especial i d'Incidències (T.E.I):
 
Dimarts 14, dimecres 15, dijous 16 i divendres 17 de juliol de 2020
 
 

Informació PAU 2020

22 de maig de 2020

 

Calendari:

 

- Del 15 maig al 15 de juny: Matrícula

- Del 1 al 10 de juliol: Proves

 

Informació addicional de l’oficina d’Accés a la Universitat
PAU-2020_centres.pdf
Documento Adobe Acrobat [482.7 KB]

Informació PAU 2020

31 de març de 2020

 

Proves d'Accés a la Universitat (PAU)

Proves d’aptitud personal (PAP)

 

En relació amb la situació excepcional davant la qual ens trobem per tal de minimitzar el risc de contagi per coronavirus COVID-19 entre la població, el Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) informa que sobre les diferents proves d’accés a la universitat la situació és la següent:

 

Es mantenen les proves PAU i d’accés per a majors de 25 i 45 anys, així com la prova d'aptitud personal (PAP) d’accés a diferents graus universitaris.

 

Atesa la situació excepcional en la qual es troba el país, en aquests moments es treballa en un escenari d’ajornament generalitzat de totes les proves. Per a la celebració de les proves PAU, les noves dates s’escolliran entre el 22 de juny i el 10 de juliol, en convocatòria ordinària, i abans del 10 de setembre, en convocatòria extraordinària.

 

Un cop definit el nou calendari de proves d’accés a la universitat es farà públic per tots els mitjans disponibles.

 

Mentrestant, des del CIC es vol fer arribar als estudiants i a les seves famílies un missatge de serenor, atès que, en tot moment, es garantirà que els alumnes de la convocatòria 2020 accedeixin a la universitat respectant els principis d’igualtat, mèrit i capacitat que sempre, i també en circumstàncies excepcionals, han de regir l’accés i l’admissió als estudis universitaris.

 

Us recordem que teniu al vostre abast el portal Canal Universitats on podeu trobar models d'exàmens d'anys anteriors i, en el cas de PAU, l’eina de preparació de la prova Posa’t a prova.

 

Des del punt de vista acadèmic, cal anar estudiant i treballant per aconseguir uns bons resultats en les proves.

 

Si us plau, seguiu les indicacions de les autoritats. No sortiu de casa pel vostre bé i el de tothom.


 

Oficina d’Accés a la Universitat

Consell Interuniversitari de Catalunya

Secretaria d’Universitats i Recerca

Departament d'Empresa i Coneixement