De visita a la Biblioteca

18 de desembre de 2022

 

Durant els mesos d'octubre i novembre els alumnes de 1r i 2n de l'ESO de l'Institut Investigador Blanxart, han realitzat una sortida per conèixer les instal·lacions de la biblioteca del Districte 6 (rambla de Francesc Macià, 191) i descobrir el meravellós món dels llibres.

Allà, el nostre alumnat, ha fet la visita guiada, on han pogut descobrir la sala d'actes, com fer-se el carnet de la biblioteca, la zona infantil i juvenil, els ordinadors de recerca i una multitud de novel·les gràfiques que han pogut inspeccionar sense cap problema. A més, com en tota biblioteca també han pogut llegir i fullejar els contes que més han cridat l'atenció. Sens dubte, una interessant oportunitat per fomentar l'interès per la lectura en aquestes edats.

Tots han sortit meravellats i molt contents d'aquesta visita, han pogut resoldre molts dubtes sobre l'equipament i tots els serveis que ofereix la biblioteca del Districte 6.
Novelas Ejemplares

22 de novembre de 2022

 

Els alumnes de 1er de Batxillerat han assistit a la representació teatral d'una de les NOVELAS EJEMPLARES de Cervantes, amb el grup Regenta Teatro.
Els actors, com cada any, no ens han defraudat i han omplert d'art i professionalitat aquest matí del 15 de novembre. Han aconseguit, com sempre, acostar un clàssic de literatura al nostre alumnat i han divertit amb la seva proposta plena d'humor, ball i cançons. Quina sort poder gaudir del teatre i de la seva màgia un cop més!
La Trena

22 de novembre de 2022

 

Els alumnes de 2n de Batxillerat han pogut gaudir d'una experiència teatral molt interessant i enriquidora. El dia 18 de novembre, a les vuit del vespre, han assistit a la representació de l'obra La Trena, al teatre Goya, a Barcelona. La història ens mostra la lluita per la vida i la llibertat de tres dones, unides per un original fil conductor. Està basada en la novel.la de l'escriptora Laetitia Colombani i dirigida per Clara Segura.
La genial interpretació de les actrius no va deixar ningú indiferent i ens va commoure i emocionar profundament. De fet, quina funció ha tenir el teatre, sinó aquesta?"
Concurs Audiovisual del Consell Esportiu
del Vallès Occidental

1 d'octubre de 2022

 

El dijous 22 de setembre es va fer lliurament al Centre Cívic Francesc Macià dels premis del Concurs Audiovisual que cada any convoca el Consell Esportiu del Vallès Occidental. Enguany el tema per fer els cartell era "L'esport inclusiu". Els alumnes del batxillerat artístic van presentar propostes molt interessants sobre el tema i tres d'elles van estar seleccionades a la categoria juvenil Són els cartells proposats per la Patrícia Gómez, la Zoe Luque i la Maia Matallana. A la primera seleccionada li van donar una tablet i la segona i tercera un val de Decathlon de 40 i 60€ respectivament.
 
Enhorabona!
Sortida a Caixafòrum Barcelona
27 de setembre de 2022
 
El passat dilluns 19 de setembre els alumnes de 1r i 2n de batxillerat d'Arts van visitar dues exposicions a Caixafòrum Barcelona. "Digerir el món on és és una exposició d'art contemporani, comissariada per l'Alba Colomo, la qual entrellaça un seguit d’obres que s’han fet des dels anys 80 fins a l’actualitat, que reflecteixen la interdependència i les relacions tentaculars que ens travessen i que sostenen la vida, mentre s'aborden tant els límits físics i emocionals dels ecosistemes que habitem com la vulnerabilitat inherent a tots els éssers vius. L'altra, "Cinema i moda. Per Jean Paul Gaultieraborda els intercanvis i influències que es produeixen entre el cinema i la moda, una relació creativa vista sota la particular mirada de Jean Paul Gaultier, cocomissari i director artístic de l’exposició. Més enllà de la mitomania, la proposta recorre els contextos de creació, tant dels vestits com dels films, i ens introdueix idees de modernitat, futur o erotisme. També ofereix un enfocament sociològic atès que aborda temes com són els moviments d’emancipació, en especial de la dona, i de quina manera es reflecteixen en la moda i la filmografia del seu temps.
 
Si us interessa conèixer més detalls sobre aquestes dues exposicions, aquí en teniu informació addicional i us recomanen visitar-les.