Sorteig capsa experiencies

viatge a Roma

1 de maig de 2022

 

El divendres 22 d’abril vam fer el sorteig d’una capsa d’experiències que l’agència de viatges ens havia regalat per tal que els alumnes de 2n de batxillerat que van a Roma poguessin treure fins a 50€ venent les butlletes. El numero premiat obtingut mitjançat un programa d’ordinador va ser el 674. La butlleta guanyadora la va vendre l’Anastacia Romero. Enhorabona al guanyador!

COMUNICACIÓ A LES FAMÍLIES

SOBRE LES VAGUES DELS PROPERS DIES

14 de març de 2022

 

Benvolgudes famílies,

A la comunitat Educativa se’ns presenta un mes de març intens i com a professionals de l’educació tenim la necessitat de compartir amb vosaltres determinades qüestions que ens preocupen i ens mouen a fer vaga els propers dies.

  • Vaga de 5 dies (15, 16, 17, 29 i 30 de març) convocada unitàriament pels sindicats d’educació, amb reivindicacions diverses.
  • Vaga del 23 de març en contra de la sentència del 25% d’hores lectives en castellà.

En aquest document, compartit per les direccions de centres públics d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Adults, Escoles Rurals, Escoles Oficials d’Idiomes i Centres d’Educació Especial d’arreu de Catalunya, trobareu un recull de tots aquells aspectes que, com a col·lectiu, ens mouen a dir: PROU, AMB L’EDUCACIÓ NO S’IMPROVISA!

Òbviament, cada professional podrà decidir lliurement el que consideri i participar o no en aquests dies de convocatòria de vaga, per defensar, així, els seus drets i, també, els de tots els alumnes, perquè estem convençuts que les queixes que aquí manifestem han de ser de tota la comunitat, famílies i docents, donat que estem parlant de les necessitats i de l'atenció de tot l'alumnat.

Estem convençuts que el moment que estem vivint en l'àmbit educatiu a Catalunya és crucial i determinarà la qualitat de l'escola pública en els propers anys i és per això que us demanem la vostra comprensió, recolzament i suport.

 

Cordialment,

Assemblea de professionals de l'INS Investigador Blanxart

Tallers assistits

13 d'abril de 2021

 

Dilluns 19 d'abril i fins a final de curs es començaran a impartir uns tallers d'estudi per a l'alumnat de 1r d'ESO. Les sessions es realitzaran de 16.00 a 17.30 h un dia a la setmana tot respectant el grup bombolla. 

 

Programa de cooperació territorial per l’orientació, avenç i enriquiment educatiu en la situació d’emergència educativa del curs 2020-2021 provocada per la pandèmia de la COVID-19: #PROA+ 2020-2021 finançat pel Ministerio de Educación i Formación Profesional i pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya

Sortida al Parc Sant Jordi

 8 de desembre  de 2021

El passat dilluns, 29 de novembre, les alumnes de 2n de Batxillerat artístic, han fet una sortida al Parc Sant Jordi, en la que han treballat dibuix, pintura i fotografia, dins les matèries de Dibuix Artístic, Tècniques Pictòriques i Cultura Audiovisual. 

 

El fil conductor de la temàtica ha estat Captar la llum, tal i com la treballaven els impressionistes, "À plein air", és a dir a l'aire lliure. 

Malgrat les baixes temperatures, val a dir que les noies han pogut gaudir d'una jornada tan intensa com productiva i enriquidora.

 

                                                                 Departament d'Expressió Artística

Visita a la FACT

 15 de novembre de 2021

Els alumnes de 1r i 2n del batxillerat artístic han visitat els passats 2 i 9 de novembre, respectivament, la sala d'exposicions de la FACT (Factoria social de Terrassa, antic Centre Cultural de Terrassa). Allà han gaudit d'una visita guiada a l'exposició de Frank Horvat (Abbazia, Itàlia, 1928-París, França, 2020), reconegut fotògraf que es va consagrar –en la dècada dels anys cinquanta i seixanta del segle passat– al gènere de la fotografia de moda. Amb una mirada avançada al seu temps pel que fa a aquesta branca fotogràfica, Frank Horvat va contribuir a popularitzar-ne el nom a través de col·laboracions per a una extensa llista de revistes. Una producció amb què aconseguiria renovar el gènere considerablement tot aplicant tècniques i estratègies procedents del fotoperiodisme. En aquest sentit, va ser dels primers fotògrafs que va canviar el plató pel carrer, amb la qual cosa va dotar les seves fotografies d’una aura de modernitat. (Si en voleu més informació consulteu el següent enllaç https://www.lafactcultural.cat/exposicio/frank-horvat-2/)
 
Després van realitzar un taller on els mateixos van ser capaços d'explicar una història a través de les fotografies. Vols esbrinar que hi ha darrera de cada imatge?