Cursos d'estiu de la UPF

2 de novembre de 2019

Durant el curs 2018-2019, l’INS Investigador Blanxart va obtenir dues beques per a participar en els cursos d’estiu de la Universitat Pompeu Fabra, de Barcelona. Us adjuntem una petita valoració de les dues alumnes afortunades.

 

  • Los retos del cerebro. És el títol del curs que l’Erin Gázquez va realitzar a la UPF entre els dies 1 i 5 de juliol.

Personalment em va semblar un gran oportunitat per aprendre coses noves d'un altre àmbit. Em va ajudar a decidir què volia estudiar de cara al futur i va ser molt útil. A part, em va proporcionar una experiència nova i nous coneixements. 

Erin Gázquez Sánchez, 4t ESO

 

 

  • Expressió oral (comunicació). Títol del curs realitzat per la Sara Doménech entre els dies 1 i 5 de juliol.

Em va semblar molt interessant i bastant útil per qualsevol presentació que fem a classe o per qualsevol feina a què ens vulguem dedicar en el futur. Ens van ensenyar a gesticular i parlar de manera que poguéssim persuadir al públic i ho vam posar en pràctica fent programes de ràdio i de televisió. Crec que val la pena fer aquest curs i m'ho vaig passar molt bé.

 

Sara Doménech Fariña, 4t ESO

Campus Ítaca 2019

20 d'octubre de 2019

Entre els dies 4 i 12 de juliol de 2019, cinc alumnes de tercer d’ESO de l’INS Investigador Blanxart (Andrea Chávez, Àlex Corredera, María Espada, Ana Macías i Manel Martín) van participar en el CAMPUS ÍTACA que organitza cada any la Universitat Autònoma de Barcelona per mitjà de la Fundació Autònoma Solidària. En aquests 7 dies, els nois i noies procedents de diferents poblacions del Vallès Occidental, a més de realitzar tallers i activitats lúdiques, van treballar en equip en la preparació d’un projecte que van exposar davant de les famílies en l’acte de cloenda del campus.

 

Els alumnes participants i llurs famílies han fet una valoració molt positiva de l’experiència i ens encoratgen a continuar en el projecte que, en el cas del Blanxart, ja ha complert els quatre anys de participació.

 

El campus és una experiència única en la qual aprens i fas bones amistats. La universitat, molt bonica i els monitors boníssims.”

 

Manel Martín Tomás, alumne de 4t d’ESO