Jornada BMX

17 de febrer de 2019

 

Durant el mes de febrer tots els alumnes de 2n d'ESO del nostre centre han gaudit d'una jornada de BMX al circuit de Terrassa. Aquest circuit és un dels més destacats que hi ha a Espanya i es realitzen diverses competicions tant nacionals com internacionals. Aquest ha estat el segon any que ho fem i els nens i nenes s'ho passen d'allò més bé aprenent la tècnica del BMX de velocitat.  El minut aproximadament que trigaven a realitzar el circuit sencer era de molta intensitat, tan física com emocionalment. 

 

El curs vinent més!!

EXPOSICIÓ  "Rembrandt. Geni del gravat"

12 de febrer de 2019

 

El passat 30 i 31 de gener els alumnes de 3r d'ESO d'Història, van visitar l'exposició del Centre Cultural de Terrassa "Rembrandt. Geni del gravat". Els alumnes van poder veure gravats originals del segle XVII, per aprofundir en el coneixement de l'època del Barroc. 

VISITA AL MUSEU DEL DISSENY

I AL MUSEU DE LA MÚSICA

12 de febrer de 2019

 

El dimecres 6 de febrer els alumnes de 4t que fan les optatives d’Educació Visual i Plàstica i Música van visitar el Museu del Disseny i el Museu de la Música a Barcelona. Dins del primer van fer tres recorreguts per les exposicions permanents de disseny de producte, disseny de moda i disseny gràfic. Al segon, van fer una visita on van descobrir totes les famílies d’instruments al llarg de la història i de les diferents cultures d’arreu del món. Al final, van poder tocar alguns instruments.

 

Molt interessant!

 

JORNADA D'HOQUEI

AL CAMP FEDERATIU DE L'ÀREA OLÍMPICA

3 de febrer de 2019

 

Dimarts 15 i divendres 18 de gener els alumnes de 1r ESO van anar al Camp Federatiu d'Hoquei situat a l'Àrea Olímpica. Van practicar diversos exercicis dirigits a la part tècnica del maneig de l'estic i després ho van posar en pràctica en un petit partit entre ells. 

 

VISITA AL MUSEU DE LA CIÈNCIA I DE LA TÈCNICA

20 de desembre de 2018

 

Dijous dia 13 de desembre, els alumnes de primer de batxillerat de l'assignatura, Història del Món Contemporani, van visitar el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Terrassa, per observar com funcionava una indústria tèxtil durant la Revolució Industrial.

 

CROS ESCOLAR 2018

20 de desembre de 2018

 

El passat dissabte 15 de desembre,es va celebrar el Cros Escolar de Terrassa a les pistes de Can Jofresa.

 

El nostre Institut va participar amb un total de 69 alumnes, dels quals van arribar a classificar-se en les categories:
 

  • Juvenil masculí en segona posició (2°/107), Hamza Boutarfa
  • Juvenil femení en la posició 13°/126, Cande Barrios Billares.
  • Cadet masculí en la posició 21°/125, Mohamed Daih.
  • Cadet femení en la posició 4°/120, Aya El Berkaoui.
  • Infantil masculí (2n any) en la posició 14°/70, Youssef Daihaih.
  • Infantil femení (2n any) en la posició 10°/58, Sara El Angoud.
  • Infantil femení (1r any) en la posició 4°/102, Aroa Jiménez Maneus. 


Cal ressaltar el suport que van rebre els participants del nostre Institut per part dels quatre alumnes de 1r Batxillerat col·laboradors amb el Departament d'Educació Física:  Iris Nerín, Marco Borrome, Alba Valderrama i Paula Canalejo i el fotògraf del grup Kangfu Xia.


Felicitacions a Tots/es per la vostra participació!!