ACTE DE GRADUACIÓ 2n BATXILLERAT

Dimarts, 18 de juny de 2018

 

El passat 14 de juny va tenir lloc l'acte de graduació dels alumnes de 2n de Batxillerat. Els van acompanyar familiars, amics i l'equip de professors. Els desitgem a tots ells molta sort en la nova etapa que començaran.

ELS ALUMNES DE BÀSKETBEAT A L’AUDITORI

Dilluns, 18 de juny de 2018

 

Un grup d'alumnes de tercer d'ESO de l'Institut Blanxart va participar el dimarts 12 de juny en un concert on es convinaven les pilotes de bàsquet i la música. Els nostres alumnes van fer una actuació doble: en solitari, dirigits per Raul Pérez, i en grup, conjuntament amb els alumnes del Mont Perdut i el Cavall Bernat.

 

Aquesta activitat, organitzada pel Servei d'Educació municipal, és la cloenda del treball realitzat pels alumnes de tercer durant tot el curs, amb la supervisió de l'Ana Fabrich, professora del centre, i la direcció del propi Raul Pérez. L'objectiu principal d'aquesta activitat és acompanyar a persones en el seu creixement personal a través de fer, crear i aprendre música en grup i amb pilotes de bàsquet. 

 

És el tercer curs escolar que el Bàsketbeat es porta a terme en la ciutat i el primer any que es realitza en l'INS Blanxart.

 

Aquí podeu veure un vídeo i la notícia al diari:

 

http://terrassadigital.cat/alumnes-de-secundaria-practiquen-la-musica-fent-botar-pilotes-de-basquet/

L'INSTITUT INVESTIGADOR BLANXART,     CONTRA LA VIOLÈNCIA

PARTICIPACIÓ EN L’ACTIVITAT “VINE A L’OLÍMPIC”

9 de maig de 2018

 

Els alumnes de l’aula d’acollida, el passat 8 de maig, vam participar en l’activitat “Vine a l’Olímpic” a les instal·lacions on actualment juga els seus partits com a local el Terrassa Futbol Club.

 

Vam visitar totes les instal·lacions, on se celebraren competicions d’hoquei sobre herba a les olimpíades de l’any 1992; escoltàrem les explicacions  sobre l’estadi i el club i, fins i tot, vam poder jugar un “partidet”.

 

Va ser un matí d’allò més esportiu!

 

TERRAoasi 2

a L'INSTITUT INVESTIGADOR BLANXART

 

18 d''abril de 2018

 

Aquest trimestre hem engegat a l’institut, en col·laboració amb els artistes terrassencs David Corral i Xavier Corral, el projecte TERRAoasi. És un projecte artístic d’intervenció en el territori, en el qual participarem amb els alumnes de 1r F i 3r D d’ESO. El projecte s’anirà definint en funció dels propis interessos del grup i acabarà amb una actuació pública al territori a finals del mes de maig.

Jornada d'atletisme Can Jofresa
15 de novembre de 2017
 
El passat dimecres 15 de novembre, els nostres alumnes de 1r de Batxillerat van anar a les pistes de Can Jofresa per gaudir d'una jornada d'Atletisme. En les diverses proves en què van participar pogueren posar en pràctica els continguts treballats a l'àrea d'Educació Física.
 
Si voleu descarregar les fotos podeu anar a: https://photos.app.goo.gl/1tGmgTuFRMBlREu32

Futbol-Flag Can Jofresa

2 de novembre de 2017

 

El passat 24 d’octubre del 2017 els alumnes de 1r de batxillerat van anar a les Pistes de Can Jofresa per gaudir del Futbol-Flag. Aquesta és una modalitat del Futbol Americà que es juga sense proteccions i sense placatges. En comptes de placar, el jugador ha d'arrencar un petit banderí o bandera a manera de cinturó que porta el rival. 

 

Els monitors dels nostres alumnes, jugadors del Club de Futbol Americà Terrassenc “Terrassa Reds” i el seu entrenador, el Sr. Daniel Hernández Verduzco, ens van a oferir una mostra d’aquest esport.

 

Si voleu descarregar les fotos podeu anar a: 

https://photos.app.goo.gl/nrSp79mW5lwNFl9a2

EXPERIÈNCIA EFIM 2017

2 de novembre de 2017

 

Divendres  27 d´Octubre de 2017 a les 19 h  vàrem assistir, en el Centre d´Arts Santa Mònica, a l´acte de lliurament dels premis de l´Experiència fotogràfica dels monuments EFIM17 organitzats pel Departament de Patrimoni de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració del Consell d´Europa. La finalitat dels premis, que tenen un abast europeu, és difondre el nostre patrimoni històric i artístic mitjançant la fotografia. 

 

Aquest any, han estat guardonades les alumnes següents:

Guanyadora:

Sandra Salmeron

Finalistes:

               Sandra Salmeron

               Solange Piedra

Totes elles han guanyat una passi per tot un any per visitar tots els monuments gestionats pel Departament del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya; a més a més d'una masterclass de fotografia amb Pepo Segura, un fotògraf de gran prestigi especialista en fotografia del patrimoni arquitectònic. La masterclass d'aquest  any es farà al Palau Baró de Quadras, un emblemàtic edifici modernista de la ciutat de Barcelona, obra de Josep Puig i Cadafach.

 

La alumna guanyadora,  a més a més,  tindrà una estada de quatre dies a la ciutat d´Estrasburg per fer una trobada de tots els països participants  en l´experiència fotogràfica.

 

L´activitat en el centre ha estat coordinada pel professor de Visual i Plàstica, Jaume Bertrand, que  també gaudirà de l´esmentada masterclass.