BATXILLERAT NOCTURN

 

 

El batxillerat nocturn és una bona opció per a tots aquells que vulgueu anar avançant en la vostra formació postobligatòria i necesiteu disposar del matí lliure per treballar. O també si ja sou majors de 18 anys, i preferiu realitzar aquesta formació en aquesta modalitat horària.

 

L'horari és de les 17.30h fins a les 22.00h, de dilluns a divendres.

Més de 40 anys de batxillerat nocturn

 

Des de 1969 centenars d'estudiants de Terrassa i comarca han cursat els seus estudis al Blanxart, un institut compromès des dels seus inicis amb la igualtat d'oportunitats.

 

La voluntat dels alumnes per estudiar treballant facilita la feina dels professors, que no renuncien a la qualitat: els nostres alumnes de nocturn arriben a la Selectivitat amb les màximes garanties.

 

Després d'una jornada laboral que de vegades arriba a les vuit hores, l'alumne de nocturn necessita orientacions clares per no dispersar-se i estudiar seguint un guió. Aquesta és la nostra especialitat: tenim professors amb més de vint anys d'experiència al nocturn que coneixen el perfil d'aquest alumne i escolten la seva problemàtica particular.

 

Centenars d'estudiants han vist fet realitat el seu somni gràcies al nocturn del Blanxart, els ha facilitat l'accés als estudis que desitjaven i ha canviat el seu horitzó laboral i personal.