PRESENTACIÓ

 

L’ABEAM (Associació de Barcelona per a l’Estudi i l’Aprenentatge de les Matemàtiques) organitza un concurs de fotografia matemàtica a les escoles i instituts de Barcelona. 

 

Des del curs 2012-13, l'Institut Investigador Blanxart,  organitza el mateix concurs a nivell de centre i aquest curs per primera vegada,  l'Institut participarà en el concurs de l'Abeam. L’Institut s’encarrega d’organitzar un concurs intern per tal de triar les fotografies que presentarà al concurs de l’ABEAM. 

 

Per això convidem a tots els estudiants, professorat i personal d’administració i serveis a participar-hi. Per tal de participar és ben fàcil: només cal que feu una fotografia matemàtica i la pengeu aquí abans de l’1 d’Abril. 

 

Exemples de fotografies guanyadores.

 

BASES DEL CONCURS

 

1. Hi haurà quatre nivells:

  • Nivell 1 : 1r. cicle d'ESO
  • Nivell 2 : 2n. cicle d'ESO
  • Nivell 3 : Batxillerat
  • Nivell 4 : Professorat i PAS

 

2. Les fotos podran ser en blanc i negre o color, en format digital. 

3. Les fotografies han de ser fetes pels participants. No es poden fer fotomuntatges, cal que les fotos siguin originals. 

4. El concursant enviarà la fotografia per email a fotomatematica@blanxart.net

5. El nom del fitxer de la fotografia haurà de contenir el títol de la fotografia i el nivell en el que concursa. Exemple: Nivell1_Pitagoras_Al_Sol.jpg

6. Cada foto haurà de dur un títol que faci referència, d'alguna manera, al contingut matemàtic de l'obra, amb gràcia i originalitat.

7. Cal lliurar les fotografies abans del 7 D'ABRIL.