PRESENTACIÓ

 

L’ABEAM (Associació de Barcelona per a l’Estudi i l’Aprenentatge de les Matemàtiques) organitza un concurs de fotografia matemàtica a les escoles i instituts de Barcelona. 

 

Des del curs 2012-13, l'Institut Investigador Blanxart,  organitza el mateix concurs a nivell de centre. L’Institut s’encarrega d’organitzar un concurs intern per tal de triar les fotografies que presentarà al concurs de l’ABEAM. 

 

Per això convidem a tots els estudiants, professorat i personal d’administració i serveis a participar-hi. Per tal de participar és ben fàcil: només cal que feu una fotografia matemàtica i la pengeu aquí abans de l’29 de març. 

 

Exemples de fotografies guanyadores.

 

BASES DEL CONCURS

 

1. Hi haurà quatre nivells:

  • Nivell 1 : 1r. cicle d'ESO
  • Nivell 2 : 2n. cicle d'ESO
  • Nivell 3 : Batxillerat i CCFF
  • Nivell 4 : Professorat i PAS

 

2. Les fotos podran ser en blanc i negre o color, en format digital. 

3. Les fotografies han de ser fetes pels participants. No es poden fer fotomuntatges, cal que les fotos siguin originals. 

4. El concursant enviarà la fotografia per email a fotomatematica@blanxart.net

5. El nom del fitxer de la fotografia haurà de contenir el títol de la fotografia i el nivell en el que concursa. Exemple: Nivell1_Pitagoras_Al_Sol.jpg

6. Cada foto haurà de dur un títol que faci referència, d'alguna manera, al contingut matemàtic de l'obra, amb gràcia i originalitat.

7. Cal lliurar les fotografies abans del 29 de març.