THE ENGLISH DAY

17 de juny de 2019

 

Ja és una tradició que un dia del mes de maig sigui l'English Day a l'Institut Blanxart i a l'Escola La Nova Electra, un dia on la llengua anglesa té tot el protagonisme en aquests dos centres educatius. Els alumnes del Blanxart van un dia a la Nova Electra per a realitzar activitats en anglès per als seus alumnes, mentre que un altre dia, alumnes de l'Escola de primària venen a l'Institut per participar en una gimcana molt divertida. Heus aquí un petit recull de fotos i vídeos de com van gaudir de les activitats els alumnes de La Nova Electra, malgrat la pluja d'aquell dia.

 

The English Day - 2014

Dimarts 28 d'Abril de 2014

 

Us imagineu els alumnes del Blanxart fent classe en una escola de Primària? Doncs això va passar els dies 9 i 10 de febrer d’enguany.

 

The English Day és un projecte de l’Escola La Nova Electra en què, per quart any, l’Institut Investigador Blanxart hi col·labora.

 

Els mestres de La Nova Electra preparen uns tallers en què un grup d’alumnes de 3er, 4rt i 1er de Batxillerat fan de mestres dels alumnes d’Infantil fins a Cicle Superior.

 

Us deixem aquí un parell de vídeos amb alguns dels tallers que es van fer.

 

We hope you enjoy them!