III OLIMPÍADA FILOSÒFICA DE CATALUNYA

Publicat divendres, 15 d'abril de 2016

En la línia de l’Olimpíada Internacional de Filosofia es proposa als alumnes dels centres educatius de Catalunya l’elaboració d’una dissertació a partir d’una pregunta filosòfica sobre un tema clàssic de la tradició filosòfica alhora que vigent a la reflexió actual.

 

Enguany  l'activitat  es va celebrar el 27 de febrer de 2016 al centre de Cultura Contemporània de Barcelona (http://www.cccb.org/ca/de 9 a 14:30 h. , i  la pregunta va ser: La bellesa és bona?

 

Així, l'acte va constar de tres parts: la primera, només per a estudiants inscrits en l'Olimpíada, l'elaboració de les seves dissertacions, la segona, oberta al públic en general, una sessió de diàlegs en grup dels estudiants, i, la tercera, també oberta al públic en general, una breu dissertació dels ponents (Pere Jaume Borrell i Guinart i Vicenç Villatoro Lamolla)  sobre la qüestió plantejada als estudiants participants que va acabar amb un debat amb el ponents.

 

I per cloure aquesta Olimpíada es van lliurar els premis als guanyadors, es va fer un comentari dels seus treballs i es van repartir els diplomes a la resta de participants.