FOTOGRAFIA FILOSÒFICA

Publicat divendres, 15 d'abril de 2016

 

Per tal de celebrar la Jornada Mundial de la Filosofia de 2015 (UNESCO, novembre) es va convocar la novena Mostra de fotofilosofia. Amb aquesta activitat es vol enriquir el pensament filosòfic a secundària tot aprofitant la creativitat de l’alumnat i cercant noves formes de col·laboració entre els departaments de Filosofia dels instituts. L’objectiu de la Mostra és aplegar “espurnes de pensament” fetes per alumnes de secundària expressades en una fotografia digital acompanyada d’un títol en forma de pregunta vinculada a la filosofia.

 

L'acte final es va celebrar el dimecres 18 de novembre de 2015, a les 17.00h., a l'aula Magna de la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona, carrer Montalegre, 6.

 

Enguany, després de fer uns breus parlaments de presentació i d'un comentari i selecció d'algunes fotofilosofies fet pel Jordi Beltran, quatre alumnes van explicar l'elaboració i significat de les seves fotofilosofies: Marina Zamora, Institut Investigador Blanxart (Terrassa), Roxana Astalàs, Institut Sol-de-Riu (Alcanar), Albert Rodas, Institut de Tona i Laia Sánchez, Institut Santa Eugènia (Girona).

 

Podeu veure “reportatges” d’altres anys  al blog de la Mostra, per exemple, en aquest: 

 

    http://blocs.xtec.cat/filoconvocatoria/2014/12/03/un-reportatge-de-lacte-final-de-la-mostra-de-fotofilosofia-2014/